Untitled
02 nov 2013
week 20: 25 t/m 31 oktober

Op 25 oktober kwam Mark ziek thuis van zijn werk. Ook Laura was vandaag erg onrustig en lijkt buikpijn te hebben. Ze heeft veel en hard gehuild. Samen met Bas en Laura heb ik een stuk gewandeld.
Ik ben op 26 oktober een dagje gaan shoppen met opa en oma Van Aerle, tante Maartje en tante Willeke. Bas en Laura zijn bij Mark thuis gebleven. Laura is erg lief geweest,a l heeft ze wel 1,5 uur over haar flesje gedaan. ’s Middags zijn Mark, Bas en Laura naar oom Anton, tante Monique, Esther en Lars geweest. Daarvoor moest ik nog even naar huis komen, omdat de maxi-cosi in mijn auto stond en ik de autosleutels bij me had. Ook het 2e flesje dat Mark haar gaf wilde ze niet echt drinken. Uiteindelijk heeft ze bij mij het flesje leeggedronken.
Op 27 oktober was het slecht weer. We hebben de eendjes gevoerd en een klein stukje gewandeld, totdat het begon te regenen; toen zijn we snel naar huis gegaan.
Ook op 28 oktober was het slecht weer. Het regende veel en het waaide erg hard. We zijn me de auto naar de winkel geweest. Laura heeft erg veel gehuild.
Op 29 oktober is de thuiskapper geweest om Bas zijn haar te knippen. Ellen heeft ook Laura wat bijgeknipt. ’s Middags zijn we naar tante Willeke gewandeld. Tante Maartje, Eline en oma Van Aerle waren er ook. Op de terugweg zijn we nog even bij de eendjes geweest.
We zijn op 30 oktober 2,5 keer naar Jan Linders geweest… ik kwam er op de hoek van de straat achter dat mijn portemonnee nog thuis lag. We zijn teruggelopen om mijn portemonnee te halen, maar toen ik bij de kassa stond, bleek mijn pinpas niet in mijn portemonnee te zitten en moesten we nog een keer terug naar huis om het pasje te halen.
Op 31 oktober kwamen Julian, Lieke en Sophie op bezoek. Sophie heeft lekker in de kinderwagen liggen slapen en Bas en Julian hebben lief gespeeld. Julian kwam regelmatig even bij Laura kijken en met haar knuffelen. ’s Middags zijn we met de auto naar het centrum geweest om schoenen voor Bas te kopen en boodschappen te doen.
Laura heeft nu 4 dagen achter elkaar worteltjes gehad, daarna 2 dagen boontjes en 1 dag banaan gehad. Ze krijgt niet veel binnen; het meeste wat ze in haar mondje krijgt, duwt ze met haar tong meteen weer naar buiten. Ik ga nog 3 dagen banaan proberen, als het dan niet beter gaat, stop ik er even mee en probeer ik het over een week nog eens. Misschien is ze er toch nog niet aan toe?
Laura brabbelt er flink op los. Ook speelt ze steeds meer; met de babygym, de bal, rammelaar en knuffellapjes. Ze pakt de speeltjes op en bekijkt ze van alle kanten; erg leuk om te zien. Ook is het fijn om haar uit bed te halen, dan lacht ze met heel haar gezicht. Als het tijd is om haar te voeden, huilt ze zelden; meestal geeft ze het aan door op haar handjes te sabbelen .








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative